500 Kempense ondernemers verzamelden woensdagavond op de Open Manufacturing Campus in Turnhout voor de 1e Voka Réveillon. Voornaamste doel van de avond was netwerking.

Daarnaast was het voor de leden van Voka Kempen de eerste kennismaking met Ronny Van Broekhoven als nieuwe voorzitter.
 
De Voka Réveillon is de opvolger van de traditionele Eindejaarsreceptie. Omdat de vlag de lading niet meer dekte - het event groeide de jongste jaren uit tot veel meer dan een receptie - was het tijd voor een nieuwe naam.

Het hoofddoel van de avond blijft natuurlijk nog steeds netwerken. Voka Kempen schept tijdens de Réveillon het ideale kader voor haar leden om elkaar te ontmoeten en om een gezellige babbel te hebben. Dat kader werd echter aangevuld met een heerlijk walking dinner, een prachtige lichtshow en informatieve standen van de partners.

Nieuwe voorzitter
De eerste Voka Réveillon was voor Frans Michielsen meteen de laatste als voorzitter van Voka Kempen. Na zeven jaar geeft hij op 1 januari de fakkel door aan Ronny Van Broekhoven.

Het team van Voka Kempen maakte dan ook gretig van de gelegenheid gebruik om de nieuwe voorzitter een eerste keer aan de leden voor te stellen. 'Ik zal me als voorzitter actief inzetten voor de verdere groei van het Kempense bedrijfsleven', zegt Van Broekhoven. 'En voor de groei van onze organisatie. Leden die dan - net als ik - trots deel uitmaken van het Voka-netwerk.'